Som a les terres del Comte Arnau, des d’aquí es poden visitar els llocs i seguir els camins on va deixar petjada... Podem seguir les rutes d’interès històric i cultural: Ruta del Comte Arnau (El gorg dels Banyuts, Castell de Mataplana, Montgrony, Forat de Sant Ou i Museu del Comte Arnau de Gombrèn) o bé la Ruta del Romànic (Monestir de Ripoll, San Joan de les Abadesses, Beget, etc.). Els amants del senderisme també disposen de diverses excursions: Rasos de Tubau, Sant Jaume de Frontanyà, Coma Ermada, etc., entre d’altres.

Des de la casa i a pocs kms. pots arribar a les pistes d’esquí de La Molina (30 km) i Núria (20 km fins al cremallera), també pots visitar Castellar de N’Hug (Les Fonts del Llobregat), i si el que t’agrada és l’escalada pots arribar-te fins el Santuari de Montgrony o fer rutes de BTT (Ruta del Ferro, etc.). A l’estiu pots gaudir de la piscina municipal de Gombrèn i arribar-te a fer una visita al Jardí Botànic de plantes medicinals.

Terres del Comte Arnau

Visita guiada al museu,al gorg dels Banyuts i al Castell de Mataplana on ens deixarem encisar per la història, la llegenda i el mite del Comte Arnau,  amb els guies de L’ALT-TER.

www.alt-ter.org

Ruta del Romànic

En aquesta ruta podreu visitar el Monestir de Ripoll, Sant Joan de les Abadesses, Beget, Montgrony etc.

ITINERANNIA

Per els amants del senderisme estem situats en un lloc privilegiat del pirineu on podeu fer moltes excursions tot gaudint del paissatge: Rasos de tubau, Sant Jaume de Frontanyà, Coma Ermada, Torrent de la Cabana, totes elles senyalitzades per ITINERANNIA.

Desde la casa us donem informació d’altres rutes. 

http://ca.itinerannia.net/

Rutes amb BTT

Rutes amb BTT per els camins senyalitzats per ITINERANNIA, també podeu trobar resenyas a WIKILOC.

Servei de Transfer,  llogues de  bicicletes/bicicletes elèctriques a www.ociactiupirineus.com

Diversió damunt dels arbres

Diverteix-te tot descobrint com progressar pels diferents ponts, xarxes, tirolines i alters jocs que t’esperen a d'alt dels arbres.

Preus especials per els nostres clients.www.estiulaventura.cat

 

Gaudeix esquiant

Podeu anar a esquiar  a les pistes d’esquí de la Molina (30km) i Núria (20km fins el cremallera).

Jardí Botànic

Els interessats en les herbes remeieres poden visitar el  jardí Botànic de Plantes Medicinals de Gombrèn.

Es fan visites guiades.  

http://jardibotanic-gombren.cat/

Molló Parc

Parc d'animals del pirineu.

http://www.molloparc.com/